Falcao = 15 milyon dolar
Kolombiya basını: “Galatasaray, Falcao'dan memnun. Ancak 15 milyon dolar gibi bir teklif gelirse şartlar değişebilir.”
Adı sürekli olarak Suudi Arabistan ve Katar ekipleriyle anılan Radamel Falcao’nun durumuna ülkesi Kolombiya’dan yorum geldi.
‘es.besoccer.com’ sitesi, “Falcao’yu isteyen 15 milyon dolar vermeli. Galatasaray ancak böyle bir rakam karşılığında onun gidişine izin verebilir. Yoksa kariyerine Türkiye’de devam edecek. Futbolcu ve kulüp, birbirlerinden memnun” yorumunu yaptı. Öte yandan ülkemizde sağlık kuruluşlarına yardımda bulunan 34 yaşındaki futbolcu, Kolombiya’yı da unutmadı.
YARDIM MELEĞİ
Falcao toplamda 3 yardım kuruluşuna destek verdi. 1700 yardım kolisinin bedelini ödeyen Kolombiyalı ayrıca muhtaç durumdaki 300 ailenin kirasını karşıladı. Kanserli çocukları da unutmayan tecrübeli yıldız, bir vakfa bağışta bulundu. Rakam açıklanmadı.
DÖNÜŞ YOLU KAPALI
Hollanda basını, “Babel, kiralandığı Ajax’tan Galatasaray’a dönecek ama Türk devi onu geri istemiyor. Kulüple 2022’ye kadar mukavelesi bulunmasına rağmen muhtemelen yeniden kiralanacak” haberini yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera dönemi bitti!

Fransa'da ortalık karıştı: İki maçta sahaya girdiler!

Barcelona, evinde 3 golle kazandı

Levante kazandı, Mallorca ateşe düştü!

West Ham, küme düştü gibi...

Hakan Çalhanoğlu: "Bakalım ne olacak"

Şampiyon Inter, evinde Hellas Verona ile yenişemedi

Vitor Pereira'dan Elliot Anderson yanıtı!

Manchester United, üç puanı üç golle aldı

Pep Guardiola için ayrılık iddiası!
























