İyi ki doğdun ''Big John''
Galatasaray'a geleli kısa bir süre olmasına rağmen taraftarın en sevdiği isimler arasında yer alan Elmander'in bugün doğumgünü. İyi ki doğdun ''Big John''
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bu konuda aceleci olmadıklarını söyledi.
Iğdır Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan kendisine ait meyve suyu ve konsantresi fabrikasını ziyaret eden Ünal Aysal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili yöneltilen soruların üzerine başkan Aysal, "Galatasaray’da transfer durmaz biliyorsunuz. Chedjou kadromuza dahil olmak üzere. Aşağı yukarı 2-3 transferimiz daha olacak. Ama mevsim müsait ve daha zamanımız var. Acele etmeye de gerek yok" dedi.
Sarı-kırmızılı ekipte hep büyük hedefleri kovaladıklarına dikkati çeken Aysal, "Kulüplerde yönetimlerin görevi, hedeflenen işleri yapmaya çalışmaktır. Bu biraz yöneticilere biraz şansa biraz da diğer takımlara bağlı. Bizim hedefimiz, Türkiye’ye UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını getirmektir. Biz elimizden geleni yaparız. Artık gerisi biraz da şans" ifadelerini kullandı.
Aysal, Iğdır'daki tesisi 10 yıl önce açtıklarını, sonrasında gelme imkanı bulamadığını belirterek, incelemelerinin ardından akşam İstanbul'a döneceğini aktardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti

Ruben Amorim: "Her şeyi hemen istiyorlar"

Mora: "Roma'yı bu yüzden seçtim"

Tedesco neden gönderildi? Bologna'dan açıklama

Frank Zambo Anguissa için ayrılık ihtimali!

Santiago Canizares'ten Hansi Flick'e büyük övgü!

Dominik Szoboszlai'nin kaptanlık hayali

Lyon'da yöneticiler metroya bindi, özel jet kaldırıldı

























