İşte Onyekuru'nun bonservis bedeli!
Olympiakos'un, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelen Henry Onyekuru için 5 milyon euro bonservis bedeli beklediği ifade edildi.
Webaslan Dış Haberler

Fotoğraf : EPA
Olympiakos, geçen sezon Monaco'dan kadrosuna kattığı Henry Onyekuru'nun bonservis bedelini belirledi.
Daily Post'ta yer alan habere göre; Yunan ekibi teknik direktör Pedro Martins'in planları arasında yer almayan Nijeryalı kanat oyuncusu için 5 milyon euro'luk bir bonservis geliri bekliyor.
25 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiğinin altı çizilirken, Onyekuru'nun 3 kez kiralandığı Galatasaray ile yakın ilişkileri olduğu vurgulandı.
Geçen yaz Olympiakos'un Monaco'dan 4.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Onyekuru, Yunan temsilcisinde 27 maçta sahaya çıkarken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak

Barcelona, YouTube'da FIFA ve NBA'i de geride bıraktı

Real Betis'te Bakambu'ya veda kararı!

Chelsea, primleri 'Jota' ailesine bağışlayacak

Paris FC, Kevin Trapp'a teklif yaptı!
