Icardi için açıklama: "Türkiye'ye dönmek istiyor"
Mauro Icardi'nin avukatı Gonzalo Romero Victorica, Arjantinli yıldızın kızlarıyla birlikte Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.
Tottenham maçında sakatlanarak sezonu kapatan Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'ya karşı hukuk mücadelesini sürdürüyor.
Birçok kez Wanda'ya karşı sosyal medya hesabından yanıt veren Arjantinli forvet, eski eşinin şikayeti üzerine telefonunu savcılığa bıraktı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Wanda Nara, Icardi'nin kendisini fotoğraf, video ve mesajları yaymakla tehdit ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mauro da bunun üzerine savcılığa giderek telefonunun incelemeye bıraktı ve ifade verdi.
"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR"
Yeni sevgilisi China Suarez ile birlikte savcılığa giden Icardi, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. China Suarez de Icardi'yi bıraktıktan sonra arabayla hızla uzaklaştı ve soruları yanıtlamadı. Tangocu futbolcunun avukatı Gonzalo Romero Victorica ise Icardi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Telefonda üçüncü şahıslara ait videoların olduğu belirtiliyor ancak bunlar gerçek değil. Herhangi bir tehdit de söz konusu değil. Mauro'nun morali her zaman çok iyi. Medyanın baskısı üzerinde ama gerçekten iyi. Kızlarıyla birlikte Türkiye'ye dönmek istiyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!


























