Icardi için açıklama: "Türkiye'ye dönmek istiyor"
Mauro Icardi'nin avukatı Gonzalo Romero Victorica, Arjantinli yıldızın kızlarıyla birlikte Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.
Tottenham maçında sakatlanarak sezonu kapatan Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'ya karşı hukuk mücadelesini sürdürüyor.
Birçok kez Wanda'ya karşı sosyal medya hesabından yanıt veren Arjantinli forvet, eski eşinin şikayeti üzerine telefonunu savcılığa bıraktı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Wanda Nara, Icardi'nin kendisini fotoğraf, video ve mesajları yaymakla tehdit ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mauro da bunun üzerine savcılığa giderek telefonunun incelemeye bıraktı ve ifade verdi.
"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR"
Yeni sevgilisi China Suarez ile birlikte savcılığa giden Icardi, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. China Suarez de Icardi'yi bıraktıktan sonra arabayla hızla uzaklaştı ve soruları yanıtlamadı. Tangocu futbolcunun avukatı Gonzalo Romero Victorica ise Icardi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Telefonda üçüncü şahıslara ait videoların olduğu belirtiliyor ancak bunlar gerçek değil. Herhangi bir tehdit de söz konusu değil. Mauro'nun morali her zaman çok iyi. Medyanın baskısı üzerinde ama gerçekten iyi. Kızlarıyla birlikte Türkiye'ye dönmek istiyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

























