''Herşey bizim elimizde...''
Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo; "Kura çekildiğinde birçok kişi, Real Madrid ve Juventus'un tur atlayacağını söyledi ama biz işimizi yaptık. Gruptan çıkmak bizim elimizde" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Juventus maçı öncesi "Gruptan çıkmak bizim elimizde" dedi.
Melo, Galatasaray'ın, yarın İtalya'nın Juventus takımına karşı oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun son maçı öncesinde UEFA'nın internet sitesine açıklama yaptı.
30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak büyük bir iş başardıklarını belirterek, "Geçen yıl yaptığımızı tekrarlamaya hatta daha ileri gitmeye çalışacağız. Kura çekildiğinde birçok kişi, Real Madrid ve Juventus'un tur atlayacağını söyledi ama biz işimizi yaptık. Gruptan çıkmak bizim elimizde. Güçlü rakibimize saygı göstermenin yanı sıra turu atlayabileceğimiz düşüncesiyle sahaya çıkacak ve görevimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.
2011 yazında ayrıldığı eski takımı Juventus'a karşı 2 Ekim tarihinde sarı-kırmızılı formayla oynadığı ve 2-2 sona eren maçta, Juventuslu taraftarların sevgi gösterisi karşısında şaşırdığını ve duygulandığını anlatan Melo, "Juventus'ta geçirdiğim 2 yıl boyunca neredeyse tüm maçlarda oynadım. Taraftarlar, sahada bir savaşçı olduğumu ve her zaman mücadele ettiğimi biliyor" değerlendirmesini yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!

Villarreal, Alberto Moleiro'yu transfer etti!

Premier Lig devleri Malick Fofana'nın peşinde!
