Her şey yeni başlıyor...
Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Galatasaray, taraftarının önünde bu sezon oynadığı ilk resmi maçta Samsunspor'u 3-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta İBB'ye kaybeden Galatasaray üç yeni transferin attığı golle Samsunspor'u geçerek adeta 'lig şimdi başlıyor' dedi.
Webaslan ve AA
Fotoğraf : AA
Dün oynanan karşılaşmada, oyun içindeki istekli oyununa rağmen bir türlü beklenen verimi gösteremeyen Baros'un ileri hatta yalnız kalması dikkat çekti. 67 dakika sahada kalmasına rağmen gerçek Milan Baros'un hazır olmadığının sinyallerini veren golcü oyuncu, bu dakikadan sonra yerini Sercan Yıldırım'a bıraktı.
Emmanuel Eboue'nin sakatlanmasının ardından 61. dakikada oyuna dahil olan ve son yarım saatte Türk Telekom Arena'da sahne alan İsveçli Johan Elmander, tribünleri coşturan isim oldu.
Sakatlığını atlattıktan sonra bu karşılaşmaya 11'de başlaması beklenen Elmander, özverili oyunu ile 3. haftada oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında adeta forma benim' mesajı verdi.
Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak olan maçta teknik direktör Fatih Terim'in nasıl bir ofansif dizilimle sahaya çıkacağı ve Elmander'i ilk 11'de oynatıp oynatmayacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"
























