"Hastalıklı ruhlar" için açıklama!..
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli taraftarların Galatasaray benchinin kenarına 'pembe etek' bırakmasına cevap verdi.
Hürriyet
Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynananacak olan şampiyonluk maçına Galatasaray Liv Hospital'ın çıkmama kararının yankıları sürüyor.
Ülker Arena'ya gitmeyen Galatasaray Liv Hospital takımının benchinin kenarına 'pembe etek' bırakmasına sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün'den cevap geldi.
Hürriyet'e konuşan Ergün, "Ergün, 'Bunlar hastalıklı beyinler. Aslında bu yaptıkları Galatasaray'a değil kadınlara hakarettir. Kadın objesi olan bir malzemeyi bizim benchimize koymak ancak hastalıklı beyinlerin düşüncesidir. Cezalı maçları kadınların önünde oynatıldığı bir zihniyette böyle hastalıklı beyinlerin yaptıkları yadırganmalıdır" ifadelerini kulllandı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























