"17 Haziran duruşumuz sürecek!"
Kulübümüz, Boğaz'da bulunan Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen yemek organizasyonuyla başarılı bir sezon geçiren Erkek Basketbol Takımımız Galatasaray Liv Hospital'i onurlandırdı
WEBASLAN Kulübümüz, Boğaz'da bulunan Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen yemek organizasyonuyla başarılı bir sezon geçiren Erkek Basketbol Takımımız Galatasaray Liv Hospital'i onurlandırdı.
Yönetim Kurulu, Divan Kurulu ve Galatasaray camiasından birçok ismin katıldığı bu organizasyon, aynı zamanda kulübümüzün 17 Haziran'da aldığı tarihi kararı desteklemek amacıyla ve ne kadar güçlü olduğunu herkese göstermek amacıyla düzenlendi.
Galatasaray Adası'nın dört bir yanına asılan dev pankartlarda yazılı olan "17 Haziran Duruşumuz Sürecektir" ve "Cimbom Başı Dik Yürür" sloganları, girilen bu yolda yönetimimizin ve camiamızın kenetlendiğinin bir resmi olarak kameralara yansıdı.
Törenin ilerleyen dakikalarında Erkek Basketbol Takımımıza emek veren tüm üyeler plaketle ödüllendirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti
























