Hamit'ten Emre Can yorumu!
Galatasaray'ın önemli isimlerinden Hamit Altıntop, kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Webaslan.com

Portekiz medyasında yer alan habere göre, Sporting ve Bruma'nın temsilcileri 26 Temmuz günü telefon ile bir görüşme yaptı ve oyuncunun takımda kalmasına yönelik belli bir ilerleme kaydetti.
İddiaya göre, henüz kesin bir anlaşma olmasa da, Sporting oyuncuya 2018 yılına kadar geçerli olacak yeni ve şu anda geçerli olandan daha yüksek rakamlı bir sözleşme teklif etme fikrini ortaya attı ve Bruma'nın menajerleri de bu fikre sıcak baktı.
Bu haberlere rağmen Bruma'nın Tahkim Kurulu'nda serbest kalmak için davasının devam ettiği vurgulanırken, 19 yaşındaki yıldız adayının Sporting kariyerine devam edip etmeyeceğinin birkaç gün içinde belli olacağı ifade edildi.
Öte yandan Sporting'de 10 numaranın boşta bırakıldığı ve oyuncunun takımda kalmasını sağlamak amacıyla kendisine teklif edildiği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Hakan Çalhanoğlu, Inter ile masada! Galatasaray beklemede

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj
