Geri mi dönüyor?
Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncunun Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği hakkında açıklamalar yaptı.
Webaslan.com
Bulut, "Arda'nın Atletico Madrid ile sözleşmesi var. Onun için bunların hepsi spekülasyon. Her transfer döneminde her futbolcunun adının geçmesi gayet normal bir şey. Bu anormal bir durum değil" dedi.
Sinem Kobal'ın, Arda ile evleneceği ve Türkiye'ye dönmek istediği iddiaları üzerine de konuşan menajer, "O spekülasyonların hiçbirine katılmıyorum. Herkesin özel hayatı var onunla ilgili açıklama yapmak istemem" ifadelerini kullandı.
Arda'nın gazetedeki haberleri görüp görmediği konusuna da değinen Ahmet Bulut, "Arda bu haberleri gördü. Bunları görmemesi imkansız. Zaten her yerde çıkıyor." şeklinde konuştu.
Arda'nın Türkiye'ye dönerse bu kulübün Galatasaray olacağını söyleyen Bulut, "Emre'nin gelmesinden dolayı mutsuz olmadı. Zaten ikisi de şu anda kampta" sözleriyle açıklamasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!




















