Aslanlar hucum çalıştı!
Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray sabah saatlerinde bir antrenman yaptı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıklarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Performans uzmanı Scott Piri yönetimindeki ısınma, açma - germe hareketleri ve kondisyon yüklemesiyle başlayan sabah idmanında üç gruba ayrılan sarı-kırmızılılar, dar alanda pas çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra bölgelerine ayrılarak idmana devam etti.
ANTRENMANDAN FOTOĞRAFLAR BURADA. TIKLAYIN...
Savunma oyuncuları, pas ve oyun kurma antrenmanı yaptı.
Hücum oyuncuları ise baskı ve hücum organizasyonları üzerinde durdu.
Antrenmanın son bölümünde bir grup, dar alanda çift kale maçla çalışmalarına devam ederken; diğer grup, bire bir hücum, savunma ve şut antrenmanı gerçekleştirdi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

Girona'da Stegen düşüncesi

























