Galatasaray'dan Riekerink ve Fatih Terim açıklaması
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, son dönemde alınan başarısız sonuçlar sonrası tartışılan Riekerink'in geleceğiyle ilgili konuştu.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, son dönemde alınan başarısız sonuçlar sonrası tartışılan Riekerink'in geleceğiyle ilgili konuştu.
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programa bağlanan Nazifoğlu aşağıdaki açıklamaları yaptı:
"Fatih Terim'in gelmesi hakkında konuşamam. Olmamış bir şeyle ilgili konuşmak doğru değil. Fenerbahçe maçına takımı hazırlayan bir hoca ile ilgili konuşuyoruz. Ben de futbol şube sorumlusuyum. Bu konuda konuşmam doğru değil. Galatasaray'da herkes başarılı olmak zorunda. Bu başkan için de, benim için de Riekerink için de geçerlidir. 'Fatih Terim'in gelmesinden şeref duyarım' diye bir şey diyemem. Fatih Terim Galatasaray'da olmnayacak diye bir şey deme lüksümüz yok. 8 yılda 6 şampiyonluk yaşamış bir teknik adam. Çalışmasından mutlu olurum tabii ki ama takımın başında bir hocamız var. Canla başla çalışıyor. Geçen seneki takımla alakası yok. Takımımız maçları domine ediyor ama şanssızlık yaşıyoruz. Umarım bu şanssızlığımızı da yeneceğiz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Endrick, Olimpik Lyon'u uçuruyor!

Barça, 1 gün içinde liderliği geri aldı

Aston Villa, Newcastle United'a acımadı

Genoa'dan müthiş geri dönüş; Ekuban'dan gol!

Chelsea de Crsytal Palace'a nefes aldırmadı

Sörloth ve Almada attı, Atletico Madrid kazandı

Sassuolo, yedi maç sonra nefes aldı!

Bernardo Silva, Barcelona'yı istiyor

PSG ile Barcelona anlaştı: Dro Fernandez

Alan Shearer'dan Liverpool'a eleştiri!


























