Galatasaray'dan F.Bahçe'ye 6 Kasım cevabı
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, milli takım arası sonrası oynanacak Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, milli takım arası sonrası oynanacak Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.
İlk olarak Fenerbahçe'nin 6 Kasım 2002'de aldığı 6-0'lık galibiyetin yıldönümünde sosyal medyadan yaptığı göndermeleri yorumlyana Nazifoğlu; "Biz UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerimizi kutluyoruz. Fenerbahçe de 6 Kasım'la eğleniyor işte. Çok görmemek lazım." dedi.
"DERBİYE GENÇ HAKEM"
Derbiyi yönetecek hakemle ilgili konuşan Nazifoğlu; "Yabancı hakem düşüncemiz yok. Ülkemizin hakemlerine güvenmeliyiz. Derbiyi genç bir hakemin yönetmesini daha uygun görüyoruz." diye konuştu.
"RIEKERINK'İ BEN GÖNDERMEDİM"
Riekerink'in Fenerbahçe - Manchester United maçına gitmek isteyip gönderilmemesi hakkında konuşan yönetici; "Riekerink'e Manchester United maçına gitmemesini ben söyledim. Orada seni üzerler canını sıkarlar otur televizyonda izle dedim. Maça başka bir arkadaşı gönderdik. Tatsızlık çıkmasını istemedim. O gün Fenerbahçe'nin bir bayramıydı. O işlerle uğraşmasınlar dedim. Ortamı germeye gerek yok." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

























