Galatasaray'da Terim onaylı zoraki ayrılık!
Galatasaray'da Fatih Terim, çalışma disiplinini beğendiği Latovlevici'yi, yabancı kontenjanı yüzünden gözden çıkarmak zorunda kaldı.
Fatih Terim'in çalışma disiplini ve karakterini beğendiği Latovlevici, yabancı kontenjanına takıldı.
Linnes, Hakan Balta ve Latovlevici'nin yanına yapılan yeni transferle takımdaki sol bek sayısının dörde yükseleceğini dikkate alan Fatih Terim, Rumen futbolcunun gönderilmesini istedi.
Sözleşmesi sezon sonu bitecek tecrübeli oyuncu için bonservis bedeli talep edilmeyecek. Fatih Terim, 14 kişilik yabancı kontenjanını boşaltma adına Rumen sol bek Iasmin Latovlevici'yi gözden çıkardı.
En kötü ihtimalle transfer yapılmazsa, Sevilla'da kiralık oynayan Lionel Carole geri çağrılacak. Hakan Balta'nın takıma dönmesi ile birlikte Linnes'in sol bekte Latovlevici kadar başarılı olabileceğine inanan Terim, bu mevkide dört futbolcu olmasının doğru olmayacağını bildirdi.
Bu sebeple yönetim, Latovlevici'den kendisine kulüp bulmasını istedi. Latovlevici'nin karakterini beğenen Terim, oyuncuyu kadro dışı bırakmayacak. Yönetim de talip olanlardan bonservis bedeli istemeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!



























