Galatasaray'da Seferovic'in umudu azaldı
Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Seferovic, beklentileri karşılayamaması, Gomis'in daha iyi performans sergilemesi ve Icardi'nin transfer edilmesi sonrasında 3. forvet konumuna düştü.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Haris Seferovic'e 9 numaralı forma teslim edilmişti. Hazırlık maçlarında gol atıp asist yapan Seferovic, Süper Lig 'e ise kötü başladı.
Boş geçtiği 4 haftanın ardından kulübeye çekilen İsviçreli forvet bir anda üçüncü tercih konumuna düştü. Forma rekabetinde Gomis ve İcardi'nin gerisinde kalan Seferovic'in morali oldukça bozuldu.
DEVRE ARASINDA AYRILABİLİR
Galatasaray'a kiralık gelen deneyimli oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonun devreye girmesi için en az 16 maçta daha 45'er dakika süre alması gerek. Bu ihtimali düşük gören Seferovic, devre arasında takımdan ayrılabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi
