Galatasaray'da Modeste gerçekleri: "Bir mail geldi..."
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, forvet transferi için konuştu ve Modeste'nin transferinin gerçekleşmemesinin altında yatan gerçekleri anlattı.
Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Galatasaray'ın Al Hilal'e sattığı Bafetimbi Gomis ile ilgili dikkat çeken bir detayı ortaya çıkardı.
Şansal Büyüka, Gomis'in alacağı olan 3 milyon euroyu da silerek Al Hilal'e gittiğini dile getirdi.
Gomis'in ayrılmasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Büyüka ''Galatasaray Başkanı ve yönetimi Gomis'i 6 milyon euroya, yani çok ucuza sattığı gerekçesiyle ciddi anlamda eleştiriliyor. Benim bildiğim Gomis'in içeride de 3 milyon euroya yakın alacağı vardı. O alacağı silip gitti. Diyebilirsiniz ki "madem böyle, yönetim bunu niye açıklamıyor?" Nasıl açıklasınlar? UEFA'ya, "Futbolculara borcumuz yoktur" diye beyanları var. Sonuçta benim bildiğim Gomis, 6 milyon euroya değil, alacaklarını da silinince 9 milyon euroya gitti'' ifadelerini kullandı.
%%EMBEDVIDEO_59293%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir
























