Galatasaray'da Londra operasyonu
Galatasaray Sportif AŞ'nin başına geçtikten sonra transfer konusuna el atan Alp Yalman, bonservisi Barcelona'da olan ve son iki sezonu West Ham'da kiralık geçiren Kamerunlu yıldız Alex Song'u kadroya katmak için kolları sıvadı.
Felipe Melo'yu Inter'e gönderdikten sonra geride kalan sezonda Brezilyalı yıldızın yerini dolduramayan Galatasaray, Alex Song için görüşmelerini sürdürürken ön libero için bir diğer alternatifin Atletico Madrid'in genç oyuncusu Matias Kranevitter olduğu öğrenildi.
Geçen sezon başında Atletico Madrid'in River Plate'den transfer ettiği ve sezonun ilk yarısında River Plate'de kiralık olarak forma giydikten sonra Ocak ayında vatandaşı Diego Simeone'nin takımına katılan Arjantinli oyuncu Matias Kranevitter'i, Atletico Madrid gelecek sezon bir takıma kiralayacak.
Ön liberoda görev yapan ve tatlı sert futboluyla Arjantin'de son dönemde yükselen yıldızlardan biri olan 23 yaşındaki Matias Kranevitter'i Galatasaray bir sezon kiralamak istiyor.
%%EMBEDVIDEO_45634%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin




























