Galatasaray’a 20 milyon dolarlık gelir
Galatasaray, birbirinden önemli oyuncuları transfer edince kombine sayısı 2 ayda 3 bin 500’den 17 bine yükseldi. Loca satışları da arttı.
AMK

Galatasaray transfer döneminde tam isabet futbolcuları takıma katınca taraftar da üzerine düşen görevi yapmaya başladı.
Sarı-kırmızılılar 15 günde kombine satışını 3 kat arttırarak 17 bin seviyesine getirirken, loca satışlarında da grafik yükseldi ve Galatasaray'ın kasasına 20 milyon dolar gibi önemli bir rakam girdi. Galatasaray’ın hedefi 2-3 hafta içinde bu rakamı 30 milyon dolara kadar çıkarabilmek.
TARAFTAR AKIN ETTİ
Galatasaray, Serdar Aziz'i kadrosuna kattığı temmuz ayında 3.500 kombine satmıştı. Eren Derdiyok ve Cavanda ile 7 bini geçen bu sayı, Sigthorsson ve De Jong'un ardından 17 bine kadar ulaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
