Potada da Galatasaray'a sakatlık şoku
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın genç oyuncusu Meltem Yıldızhan'ın sol diz ön çapraz bağı koptu ve genç oyuncu başarılı bir operasyon geçirdi.
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın genç oyuncusu Meltem Yıldızhan'ın sol diz ön çapraz bağı koptu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 17 yaşındaki forvet oyuncusunun Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sakatlandığı bildirildi.
Yapılan kontroller sonucunda Meltem'in sol diz ön çapraz bağının koptuğu, iç yan bağları ve menisküsünde de yırtık tespit edildiği kaydedildi. Genç oyuncunun Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Yener İnce tarafından ameliyat edildiği belirtildi. 1.88 metre boyundaki ümit ve genç milli oyuncunun dizine uygulanan operasyonun başarılı geçtiği aktarıldı.
Açıklamada, "Genç sporcumuza geçmiş olsun der, en kısa sürede parkelere dönmesini temenni ederiz." ifadeleri de yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane: "100 gol atsam da kazanamam"

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı


























