Galatasaray, Sneijder'ı takasta kullanacak
Galatasaraylı idarecilerin, Ajax'tan transfer etmek istedikleri 21 yaşındaki sağ bek Kenny Tete için istenen 4,5 milyon Euro'luk bonservis bedeline karşılık Hollanda kulübüne eski yıldızları Wesley Sneijder'ı vermeyi planladıkları ortaya çıktı.
Habertürk

Galatasaray'da kritik tarih; 7 Temmuz! Transferde hızlı bir dönem yaşayan Galatasaray, anlaşma yaptığı oyuncuları henüz açıklamadı.
Ancak takıma yeni katılacak isimler için ilk hedef olarak 7 Temmuz tarihi baz alındı. Çünkü Cim-Bom'un, Avrupa kulvarında yapacağı ön eleme maçının kadrosunu, 7 Temmuz'da bildirme zorunluluğu bulunuyor.
Bu nedenle sarı-kırmızılılar, bu tarih öncesinde yeni transferlerin sözleşmelerini Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderip, 13 Temmuz'da sahaya sürmeyi hesaplıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"
