Galatasaray'dan Avusturya'da farklı prova!
Galatasaray, hazırlık maçında Trencin'i 4-1'lik skorla mağlup etti.

Avusturya'da çalışmalarına devam eden Galatasaray, hazırlık maçında Trencin ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar Raiffeisen Arena'daki maçı 4-1'lik skorla kazandı.
Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri; 7. dakikada Derrick Köhn, 22. dakikada Hakim Ziyech, 48. dakikada Dries Mertens ve 58. dakikada Michy Batshuayi attı. Trencin'in golü 82. dakikada Emmanuel Uchegbu'dan geldi.
Galatasaray'da dördüncü golü atan yeni transfer Batshuayi, sarı-kırmızılı takımda ilk kez gol sevinci yaşadı.
Avusturya'daki ilk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında ise Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilmişti.
Galatasaray, Trencin müsabakasıyla Avusturya kampının ilk etabını tamamladı. Türkiye'ye dönecek sarı-kırmızılılar, ikinci etap için 22 Temmuz'da yine bu ülkeye gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Luka Modric'i kadrosuna kattı

Arsenal'in yeni gündemi: Eberechi Eze

Johan Bakayoko, RB Leipzig ile anlaştı!

Barcelona, Bryan Zaragoza'yı takipte

Jhon Arias, Wolves yolunda!

Barcelona, Roony Bardghji transferini açıkladı

Lamine Yamal'ın doğum günü partisi başına dert açtı

Arsenal, Cristhian Mosquera transferinde sona yaklaştı

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!
