Galatasaray'dan Omar Campos için 4 milyon euro!
Galatasaray'ın, Santos Laguna forması giyen 20 yaşındaki sol bek Omar Campos için 4 milyon euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi.
Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli futbolculara yönelen ve Uğur Çiftçi ile anlaşma sağlayan Galatasaray, TFF'nin 21 yaş altı oyuncu kontenjanından da yararlanmak istiyor.
Bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın, sol bek bölgesi için Omar Campos'a teklif yaptığı belirtildi.
GALATASARAY'DAN 4 MİLYON EURO
İspanyol basınında yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, Santos Laguna'ya 20 yaşındaki sol bek oyuncusunun transferi için 4 milyon euro'luk bir teklifte bulundu.
Meksika temsilcisinin ise transfer için beklentisinin 7 milyon euro olduğu ifade edildi.
HAYALİ AVRUPA'DA OYNAMAK
Öte yandan Campos'la ilgilenen bir diğer kulüp olarak da İspanya 2. Lig takımlarından Sporting Gijon gösterildi.
Campos, İspanyol basınında yaptığı açıklamada ise hayalinin Avrupa'da oynamak olduğunu dile getirdi.
Piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Omar Campos'un Santos Laguna ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!





















