Galatasaray'da hedef 3 transfer
Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'da yönetim, yapacağı 3 transfer ile ara transferi kapatmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Galatasaray'da da transfer çalışmaları hızlandı.
Önceliği sol beke veren sarı-kırmızılılar, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile her konuda anlaşmaya vardı. Sol bek ihtiyacını Uğur Çiftçi ile gideren Galatasaray yönetimi, şimdi gözünü stoper ve santrfor transferlerine çevirdi.
5 büyük ligden geniş bir transfer listesi bulunduğu öğrenilen Galatasaray'da stoper ve santrfor transferlerinde tercih yabancı oyuncu olacak.
YÖNETİM, 2 İSİMLE YOLLARI AYIRMAYI PLANLIYOR
Galatasaray'ın transfer etmeyi planladığı yabancı oyunculara yer açabilmek adına kadrodaki bazı yabancı isimlerle yollarını ayırması gündemde. Bu anlamda sarı-kırmızılı ekip, Patrick Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic ile yolları ayırmak istiyor.
Sezon başında İtalya'dan teklif alan ve reddeden Van Aanholt, devre arasında da ayrılmaya pek niyetli değil. Van Aanholt'un 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor.
Haris Seferovic'in ise ailesiyle İstanbul'da yaşamaktan çok mutlu olduğu ve bu yüzden ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti

Thomas Partey, Villarreal yolunda!

James Maddison yine sakatlandı!

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!
