Galatasaray'da Oliveira ve Midtsjö ayrılığın eşiğinde
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir yandan da ayrılacak isimlerle ilgili gelişmeler yaşanıyor.
Hürriyet

Fotoğraf : AA
Galatasaray'da ayrılıklar Molde maçından sonra resmiyete dökülecek. Transferin son günlerinde özellikle yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray'da en az 2 oyuncuyla yollar ayrılacak.
MIDTSJO, MOLDE MAÇI SONRASI AYRILACAK
Şu anda ayrılığa en yakın isim Fredrik Midtsjö. Norveçli isim için Süper Lig ekibi Pendikspor, Galatasaray'a kiralama teklifi yaptı. Aynı zamanda İtalya Serie A ekibi Verona da Midstjö'yü istiyor. Norveçli, Molde maçı sonrası ayrılacak.
OLIVEIRA'YA TEKLİFLER VAR
Sarı kırmızılılarda yıllık maliyeti yüksek olan Sergio Oliviera'ya ise hem Suudi Arabistan'dan hem de İtalya'dan teklifler var. Yine Molde maçı sonrası onunla görüşülüp buna göre karar alınacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
