Singo: "Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum"
Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği Wilfried Singo, havalimanında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer sürecini tamamlamak için İstanbul'a getirdiği Wilfried Singo, havalimanında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu belirten Singo, "Açıkçası burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Fildişili oyuncu Drogba ve Eboue'den bahsederek, "Türkiye Ligi'ni yakından takip ediyorum. Büyük bir lig. Burada daha önce Drogba, Eboue gibi isimler oynadı. Onlardan tavsiye aldım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum." sözlerini aktardı.
Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen genç stoper, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bütün sezon boyunca taraftarımız bana destek verir ve takımla birlikte büyük işler başaracağız." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
