Singo: "Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum"
Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği Wilfried Singo, havalimanında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın transfer sürecini tamamlamak için İstanbul'a getirdiği Wilfried Singo, havalimanında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu belirten Singo, "Açıkçası burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Fildişili oyuncu Drogba ve Eboue'den bahsederek, "Türkiye Ligi'ni yakından takip ediyorum. Büyük bir lig. Burada daha önce Drogba, Eboue gibi isimler oynadı. Onlardan tavsiye aldım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum." sözlerini aktardı.
Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen genç stoper, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bütün sezon boyunca taraftarımız bana destek verir ve takımla birlikte büyük işler başaracağız." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!

Barcelona'da Lewandowski belirsizliği!

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!


























