Galatasaray-Beşiktaş; Sınırdakilerde sorun yok!
Dev derbi öncesi iki takımda da karşılaşma öncesi 3'er oyuncu kart sınırındaydı. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray'da bu açıdan bir sorun yaşanmadı. Ancak ev sahibinde Oliveira ve Torreira, konuk ekipte de Redmond sınıra geldi.

Süper Lig 'de sonucu merakla beklenen dev derbide her iki takımda da sınırda oyuncular vardı. Galatasaray 'da kaleci Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey, Beşiktaş 'ta da Valentin Rosier, Romain Saiss ve Gedson Fernandes bu açıdan sıkıntılı oyuncular listesinde yer alıyorlardı. Kart görmeleri halinde Cim Bom'daki oyuncular gelecek haftaki Başakşehir, Siyah-Beyazlılar'da aynı durumda olan futbolcular da iç sahadaki Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyeceklerdi.
Haftaya kart görürlerse...
Bu 6 isimden biri olan Rosier, ilk devrede sakatlık sebebiyle zaten oyundan çıkmak zorunda kaldı. Söz konusu diğer oyuncular ise herhangi bir sorun yaşamadan derbiyi tamamlamayı başardılar. Konuk ekipte oyuna sonradan giren Nathan Redmond, ev sahibinde de Sergio Oliveira ile Lucas Torreira gördükleri sarı kartlarla sınıra geldiler. Sınıra gelenler eğer önümüzdeki haftaki lig maçlarında kart görürlerse, 2022 Dünya Kupası arasının ardından ligde oynanacak karşılaşmalarda takımlarını yalnız bırakacaklar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
