Galatasaray, Avrupa'da manşete taşındı!
Avrupa basını, G.Saray'ın İstanbulspor galibiyetinin ardından yarışı değerlendirdi. Belçikalılar, "Galatasaray, şampiyonluğun kokusunu şimdiden aldı." dedi.
Aslan, İstanbulspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndü ve mutlu son için büyük bir avantaj yakaladı.
Belçika basınından, "m.gva.be" sitesi, "Galatasaray, şampiyonluğun kokusunu şimdiden aldı. Bir galibiyet daha alan Dries Mertens ve arkadaşları, ikinci sıradaki Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını sekize çıkardı" yorumunu yaptı. Almanya'dan Kicker, "G.Saray, şampiyonluğa doğru bir sonraki büyük adımını attı" satırlarına imza attı.
ÇOK YAKINDAN HİSSEDİYOR
İtalya'dan "tuttomercatoweb.com" sitesi, "Icardi, Galatasaray'ı uçuruyor. İstanbulspor'a da 2 gol attı ve G.Saray, maç fazlasıyla F.Bahçe'nin 8 puan önüne geçti" yorumunda bulundu.
Arjantin basınından "elgrafico.com.ar" sitesi, "Mauro Icardi, şampiyonluğu çok daha yakından hisseden G.Saray için 2 gol attı. İstanbulspor'u da geçen Türk devi, artık şampiyonluk için kalan kısa zamanın geçmesini bekliyor" sözleriyle ligdeki yarışı değerlendirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!
























