Galatasaray açık ara önde!
UEFA'nın düzenlediği "kim 2. olarak gruptan çıkar" konulu ankette Galatasaray'a büyük şans verildi.
Webaslan.com
Öncelikle genel durumlarını ve karşılaşmayı değerlendiren başarılı kaleci, "Geçen sezon aldığımız puanlara baktığımızda maalesef bu sezon istediğimiz yerde değiliz. Real Madrid'e karşı kazanabilir, berabere kalabilir ya da mağlup olabilirsiniz ama Real'in çok sayıda bireysel olarak maçı değiştirebilecek adamları var. Orta sahayı geçtikleri her andan sonra onlardan yeni bir yaratıcılık görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas'ın çok iyi bir maçı geride bıraktığını ifade eden Buffon, "Casillas, çok iyi bir maç çıkardı ve 3 net pozisyonu kurtarmayı başardı. Kendisini bugün kanıtladığını düşünüyorum. 10 üzerinden 7 verebilirim" dedi.
Son olarak gruptaki bir sonraki maçlar hakkında konuşan Buffon, Galatasaray'ın Madrid deplasmanıyla ilgili olarak, "Şimdi evimizde oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız. Galatasaray da Madrid'e gidecek ama onları kağıt üstünde yenildi sayamayız" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dominik Szoboszlai: "Buna ihtiyacımız vardı"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

























