''G.Saray'ın kalbimde yeri var''
Galatasaray'ın eski kaptanlarından Tomas Ujfalusi, sarı-kırmızılılardan ayrılışı ve Fatih Terim ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Webaslan.com

"GÖNDERİLMEM HAKSIZLIK DİYEMEYİZ"
Sözleşmesinin uzatılmamasını haksızlık olarak nitelendirmediğiini belirten Çek oyuncu, "O dönemde ben tam kapasite oynayacak seviyede değildim. Bu kararı haksızlık olarak nitelendiremeyiz. Ben de böyle değerlendirmedim" diye konuştu.
"MANCINI G.SARAY'A FAYDALI OLACAK"
Terim'in G.Saray'dan ayrılmasını da değerlendiren tecrübeli savunmacı, "Fatih Terim çok önemli bir teknik adam. Onun döneminde Galatasaray büyük başarılar elde etti. Bütün Galatasaraylı oyuncular onun ayrılığından üzülmüştür. Ama eminim ki Mancini Galatasaray'a faydalı olacak" dedi.
"TERİM İLE İLETİŞİMİM YOK"
Ayrılığı sonrasında Terim ile görüşmediğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, "Fatih Terim ile iletişimim yok şu anda ama milli takımda başarılar diliyorum. Türkiye'deki arkadaşlarım ile iletişimim sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.
"G.SARAY'IN KALBİMDE YERİ VAR"
Galatasaray taraftarına mesaj gönderen Ujfalusi, "Çok seviyorum Galatasaray'ı. Kalbimde önemli bir yeri var. Bundan sonra da G.Saray'ın başarılı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Çek Ligi takımlarından Sparta Prag'da futbol hayatını sürdüren Ujfalusi, sakatlığı sonrasında bu sezon 1 maçta 90 dakika forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'da Gasperini harekatı başladı

Al Nassr, Luis Diaz'ı gözüne kestirdi

Napoli, Conte için bütün yolları deneyecek

Beşiktaş'ın da istediği Fati'nin yeni takımı belli oldu!

Bologna'da Italiano dönemi devam edecek

Valentin Rosier'in yeni adresi Osasuna

Bayern Münih, Jonathan Tah'ı açıkladı!

Chelsea, müthiş geri dönüşle şampiyon!

Barcelona'nın yeni zam şampiyonu: Lamine Yamal!

Real Betis - Chelsea: Muhtemel 11'ler
