Derbideki kritik isim konuştu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbide kalede görev alacak Eray İşcan, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.  

Webaslan.com
Derbideki kritik isim konuştu!
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın kalesini koruyacak olan Eray İşcan, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kopenhag mücadelesinde ilk kez ilk 11'de forma giyen Eray, derbi öncesinde heyecanını attığını belirtirken, "Fenerbahçe maçına iyi hazırlanıyoruz. Takım halinde iyi odaklandık. İnşallah bir görev verildiği taktirde elimden geleni yapacağım. Biraz heyecan var ama, Kopenhag maçında o heyecanı attım. Taraftarımız her zaman bizim yanımızda. Gelemiyorlar ama ekranların başından bizi takip edecekler. Kazanmak için gidiyoruz oraya" sözlerini kullandı.

22 yaşındaki kaleci Fernando Muslera'nın sakatlık yaşaması sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag mücadelesinde ilk kez kaleyi devraldı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler