Fatih Terim'den Ndiaye'ye terapi!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbide kadroda yer almayan Badou Ndiaye ile özel bir görüşme yaptı.
Türkiye
Galatasaray derbi galibiyetinin ardından hız kesmeden Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Beşiktaş maçında orta alanda Donk'u tercih edip Ndiaye'yi dışarıda bırakan Fatih Terim, dün Senegalli futbolcuyla bir konuşma yaptı. Kesinlikle küsmemesi gerektiğini öğrencisine söyleyen Terim "Bu maça özel bir taktik tercihti" dedi.
Havaya girmek yok
Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin yıldızlarından olan ve perdeyi açan Henry Onyekuru "Liderlik koltuğuna oturduğumuz için çok mutluyuz ancak daha işimiz bitmedi. Adım adım gideceğiz. Havaya girmek yok" dedi.
Derbi galibiyetinin sevincini abartmamaları gerektiğini belirten Nijeryalı "Rizespor ile zorlu bir maçımız var" hatırlatmasında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!

Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj
























