Fatih Terim'den 'Ali Koç' tepkisi; "Parasını veririm"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yönetici Yusuf Günay ile yaptığı görüşme ortaya çıktı.
Galatasaray'da Gençlerbirliği maçının ardından Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar sonrasında yönetimle arasının açık olduğu ortaya çıktı.
Fatih Terim, maçtaki tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili "O konuda konuşmak istemiyorum. Ben konuştuğum zaman ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun" açıklamasını yapmıştı. Terim ile yönetim arasında yaşanılanlar hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
UÇAKTA TERİM-GÜNAY ZİRVESİ
İbrahim Seten'in iddiasına göre; Fatih Terim ile yönetici Yusuf Günay, Ankara deplasmanı dönüşünde uçakta bir görüşme gerçekleştirdi.
Terim'in, "O adam bana neler diyor, siz hala stadda Divan'dan yemek hizmeti alıyorsunuz" şeklindeki tepkisine Yusuf Günay'ın "Sözleşmemiz var" yanıtını verdiği belirtildi.
"PARASINI BEN VERİRİM"
Fatih Terim'in ise bunun üzerine "Tazminat çok yüksek ise parasını ben veririm" dediği kaydedildi.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, mikro blog sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada Fatih Terim ile arasında geçtiği iddia edilen konuşmaların gerçek dışı olduğunu ifade etti. 
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

























