Bafetimbi Gomis: "Türkiye'nin en büyüğü Galatasaray"
Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Fransa'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis, Fransa'da bir televizyon programında Türkiye günlerini anlattı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"ÜLKENİN EN BÜYÜK TAKIMI"
Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüp olduğunu vurgulayan Gomis, "Türkiye'deki 3 büyük kulüp var ve beni tüm takımların taraftarlarının sevdiğini söyleyebilirim. Ancak Türkiye'de Avrupa kupası kazanan tek takım Galatasaray olduğu için ülkenin en büyük takımı" dedi.
"SERI VE NZONZI MUAZZAM OYUNCULAR"
Jean Mihael Seri ve Steven Nzonzi'nin Galatasaray performanslarını da değerlendiren Gomis, "PSG maçlarında onları izledim. Muazzam oyuncular. Galatasaray gerçekten çok büyük bir takım. Seri ve Nzonzi'ye neden orada olduklarını sorduğunuzda anlatacaklardır. Orası çok farklı bir yer. Orada yaşadıklarımı, her futbolcunun yaşamasını isterim. İnanılmazdı" ifadelerini kullandı.
"FALCAO TUTUK BAŞLADI AMA..."
Radamel Falcao'nun durumunu yorumlayarak sözlerini sürdüren Gomis, "Falcao ile Galatasaray'a transferinden önce görüştük. Biraz tutuk başladı ancak daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.
"İSTANBUL'DA YAŞAYABİLİRİM"
Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra İstanbul'da yaşayabileceğini dile getiren Fransız golcü, "Galatasaray ve Fatim Terim ile ilişkilerimiz güçlü bir şekilde devam ediyor. İstanbul'u da çok seviyorum. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra orada yaşayabilirim" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!
