Fatih Terim: "Bize daha çok hata yapılıyor"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tartışmalı ofsayt pozisyonu ile ilgili yorum yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından Akdeniz ekibinin itiraz ettiği ofsayt pozisyonu ile ilgili konuştu.
Pozisyonu görmediğini belirten Terim, "Ofsayt pozisyonunu görmedim, vallahi görmedim, görsem söylerim. Bana herkes neden sakinsiniz diye soruyor. Bazı şeyleri konuşmuyorum. Bizler gerilimi körüklersek, işlerin bir noktaya geleceğini bildiğim için sakin duruyorum." ifadelerini kullandı.
Ocak ayından bu yana aleyhlerine yapılan hataların, lehlerine yapılandan fazla olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Ofsayt değil miymiş? Ocak ayından bu yana bir çetele tutulsa, biz hatalı kararlarda çok farklı önde çıkarız. Daha taze, ofsayttan yedik ve elendik, kimsenin konuştuğu yok. Benim tecrübem bunların daha önce başlayacağı yönündeydi." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"




























