Fatih Terim: "Bize daha çok hata yapılıyor"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tartışmalı ofsayt pozisyonu ile ilgili yorum yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından Akdeniz ekibinin itiraz ettiği ofsayt pozisyonu ile ilgili konuştu.
Pozisyonu görmediğini belirten Terim, "Ofsayt pozisyonunu görmedim, vallahi görmedim, görsem söylerim. Bana herkes neden sakinsiniz diye soruyor. Bazı şeyleri konuşmuyorum. Bizler gerilimi körüklersek, işlerin bir noktaya geleceğini bildiğim için sakin duruyorum." ifadelerini kullandı.
Ocak ayından bu yana aleyhlerine yapılan hataların, lehlerine yapılandan fazla olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Ofsayt değil miymiş? Ocak ayından bu yana bir çetele tutulsa, biz hatalı kararlarda çok farklı önde çıkarız. Daha taze, ofsayttan yedik ve elendik, kimsenin konuştuğu yok. Benim tecrübem bunların daha önce başlayacağı yönündeydi." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor

























