Abdurrahim Albayrak'tan 4'te 4 iddiası
Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor maçının ardından şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Abdurrahim Albayrak'ın maç sonu değerlendirmeleri şöyleydi:
"Sinan Gümüş bize çok lazım bir oyuncu, onu bırakamam. Maça iyi başladık, 2-0'dan sonra beklemediğimiz anlarda gol yedik ve 2-2 oldu. Maçı zora soktuk ama hocamızın müthiş değişiklikleriyle birlikte maçı çevirdik. Zor maçtı. Alanyaspor'un da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Ama arkadaşlarımız buna müsaade etmedi. 4 maçımız kaldı. Teker teker bunları aşıp şampiyon olmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde."
"Biz temkinli gidiyoruz. Şampiyon olmak için kalan dört maçı da kazanmak istiyoruz. Artık 360 dakikalık bir maraton var. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçında dostça, kardeşçe bir maç diliyorum. Kavgasız ve gürültüsüz bir derbi olacağına canı gönülden inanıyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!
























