Dikkat!
Galatasaray'ın Lyon'un Brezilyalı yıldızı Michel Bastos için zemin yoklayacağı iddia ediliyor
Fanatik
Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagiç, AA muhabirinin, "Türk basınında Edin Dzeko'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler" olduğunu hatırlatması üzerine, Galatasaray'ın veya Türkiye'den herhangi bir takımın Dzeko ile ilgilendiğine dair kendilerine bir bilgi ulaşmadığını söyledi.
Dzeko'nun trasferiyle ilgili Türkiye'den kimse ile görüşmelerinin olmadığını da belirten Recepagiç, "Bununla ilgili çıkan haberler de asılsızdır" diye konuştu.
Türkiye'de yer alan bazı haberlerde, Fatih Terim'in talimatıyla İdari Koordinatör Şükrü Hanedar'ın, Dzeko'yla temasa geçtiğini, 26 yaşındaki futbolcunun, "Türkiye'de oynayabilirim, benim için sorun yok ama kulübümü ikna edin" dediği iddia edilmişti.
%%EMBEDVIDEO_4543%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam



























