Çin'den gelen teklifi açıkladı
Arda Turan, kendisine Çin'den gelen transfer teklifini doğruladı. Barcelona'nın ise bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı.
Arda Turan, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında kendisine gelen transfer teklifini doğruladı.
Sinan Engin'in, "Barcelona'ya 50 milyon euro civarında bir bonservis, sana da yıllık 17 milyon euro önerdiler." sözlerini doğrulayan Arda Turan, "Barcelona beni vermedi. Çünkü, ben uzun vadeli bir projeyim" ifadelerini kullandı.
Çin'den gelen teklifin maddi açıdan müthiş olduğunu belirten Arda Turan, "Benimle 33 yaşıma kadar kontrat imzaladılar. Ben geldiğimde Xavi gitmişti. 4-5 farklı mevkide oynayabiliyorum. Bu benim için de, takım için de büyük avantaj." açıklamasını yaptı.
Barcelona'dan takım arkadaşı Lionel Messi'nin her şeyi yapabileceğini, sınırı olduğunu belirten Arda, bir soru üzerine, "Messi, futbolda her şeyden önce gelir. Neymar benim kardeşim gibi ama Messi çok farklı." cevabını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!



























