Çin işi Japon işi!
Galatasaray'da orta sahaya yapılacak olan takviye merakla bekleniyor. Açıklamalar ve tüm gelişmeler burada...
Yetiştiği kulüp Banik Ostrava'nın kuruluş yılı etkinliklerine katılmak üzere Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den özel izin alarak Çek Cumhuriyeti'ne giden Milan Baros'a ülkesinde büyük bir ilgi gösterildi.
2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti'nin Malta ile oynadığı eşi ve çocukları ile tribünden takip etti. Çek Cumhuriyeti'nin Malta'yı 3-1 yendiği maçtan önce tribünleri dolduran Çek taraftarların büyük bir ilgisi ile karşılaşan Baros'a imza dağıtmak ve fotoğraf çektirmekten maçı izleyecek fırsat bulamadı.
EURO2012'de Çek Cumhuriyeti'nin ortaya koyduğu başarısız performansın en büyük sorumlusu olarak gösterilen ve Çek taraftarlarca ıslıklara maruz kalan Baros, bu kez aynı tepkiyle karşılanmadı.
Çek basını, Baros ile Çek taraftarlar arasındaki buzların eridiğimi ve Baros'un Çek futbolunun en büyük efsanelerinden biri olduğunu bir kez daha hatırlattığının altını çizdi.
%%EMBEDVIDEO_5960%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Michele Di Gregorio ile veda kararı!

İtalyan kulüplerinin dikkat çeken Şampiyonlar Ligi karnesi

Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Juventus, bu kez transferde Galatasaray'a rakip!

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"
























