Cicaldau: "Takım ve benim için zor"

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau, hem takım hem de kendisi için zor bir sezon geçirdiklerini söyledi.  

Webaslan.com
Cicaldau: "Takım ve benim için zor"

Galatasaray'ın Rumen oyuncusu Alexandru Cicaldau, Başakşehir maçı sonrası açıklama yaptı.

Maçı değerlendiren Cicaldau, "Zor bir sezon geçirdik. Hem benim, hem takım için. İki maçımız kaldı, onları kazanmaya çalışacağız. Yeni sezona daha moralli girmemiz gerekiyor" dedi.

Sezon için açıklama yapan Rumen futbolcu, "Zor bir sezon geçirdik. Hem benim, hem takım için. İki maçımız kaldı, onları kazanmaya çalışacağız. Yeni sezona daha moralli girmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Son olarak vatandaşı Olimpiu Morutan ile Türkiye'ye alışma süreçlerini değerlendiren 24 yaşındaki futbolcu, "Morutan ile çok iyi alıştık Türkiye'ye. Bütün takım arkadaşlarıma ve çalışanlara teşekkür etmek istiyorum. Bu süreci kolay atlatmak için bize yardımcı oldular" değerlendirmesini yaptı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler