Galatasaray, PSG'nin teklifini ciddiye almadı!
PSG Futbol Direktörü Luis Campos, 75 milyon euroluk teklifle G.Saray'ın kapısını çaldı. Cim-Bom, Fransız ekibinin bu teklifini değerlendirmeye bile almadı.
Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Avrupa devlerinin radarında olmaya devam ediyor.
Portekizli golcü Gonçalo Ramos ile sezon sonunda yolları ayırma kararı alan PSG, Nijeryalı forveti listenin üst sıralarına yazdı. Fransa basınında yer alan haberlere göre; Julian Alvarez için Atletico Madrid ile yapılan görüşmelerde sonuç alamayan PSG Futbol Direktörü Luis Campos'un hedefinde Osimhen var.
"GALATASARAY, DEĞERLENDİRMEYE BİLE ALMADI"
Haberin detaylarında ise şu ifadeler yer aldı;
"Geçmişte Lille'de oynaması, PSG için Osimhen analizini kolaylaştırıyor. Nijeryalı yıldız, Fransız futbolunun gereksinimlerini biliyor. Osimhen'in bu avantajı, görüşmelerdeki olası anlaşmada büyük bir ağırlık taşıyor.
PSG, forvet pozisyonunda hata yapmak istemiyor. Görüşmelerde görüşülen rakam 75 milyon euro. Bu meblağ, Osimhen'in performansına bakıldığında tutarlı gözüküyor. Cim-Bom, PSG'nin teklifini şu anda değerlendirmeye bile almadı.
Ancak, Fransa'da gelecek güçlü bir teklif, durumu değiştirebilir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı























