Burak için yeni teklif yapacaklar
Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, devre arasında milli golcü için bir kez daha G.Saray'ın kapısını çalacak. İngiliz ekibinin, bu transfer için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
Yeni Şafak
Trabzonspor maçında sakatlandıktan sonra uzun süredir tedavi gören Burak Yılmaz, G.Birliği maçında oynamıyor.
A Milli Takım kampına katılan ve sakatlığı geçmeyince İzlanda maçında oynatılmayan Burak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüştü.
Kral, "Fedekarlık yaparım, hiç çekinmeden oynarım" dedi ancak Hamzaoğlu, "Risk yok, hazır olmadan asla" diyerek durumu doktor Yener İnce'nin raporuna bıraktı.
Bugün denenecek olan Burak, Benfica ve Fenerbahçe maçları nedeniyle riske edilmeyecek. Geçen sezon tam hazır olmadan Burak'ı oynatan Hamzaoğlu, özür dilemişti.
Gençlerbirliği önünde forvette Podolski öncelik, Umut B planı, Sinan-Yasin kanatlarda yer alacak.
%%EMBEDVIDEO_36826%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

























