Bruma için İngiltere'den sürpriz talip!
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma için İngiltere Championship ekibi Wolverhampton'ın devreye girdiği iddia edildi.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray Kulübü ve bağlı ortaklıklarının 31 Aralık 2016 itibarıyla net borcunun 1 milyar 830 milyon 597 bin 716 lira olduğu açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulübün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda yapılan yıllık olağan mali genel kurul toplantısında, üyelere dağıtılan raporlarda, gerçekleşen hesap hareketleri konusunda bilgiler yer aldı.
Kulüp ve bağlı ortaklıkların net borcunun toplam 1 milyar 830 milyon 597 bin 716 lira, alacakların ise 641 milyon 386 bin 45 lira olduğu belirtildi. Konsolide borç-alacak farkının ise 1 milyar 189 milyon 211 bin 671 lira olduğu aktarıldı.
Galatasaray Kulübünün 31 Aralık 2015 itibarıyla borç-alacak farkı, 963 milyon 473 bin 160 lira olarak gerçekleşmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!

Fabian Hürzeler'den takımına övgü






















