'Ben ne yapayım?'
Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı Albert Riera ve Milan Baros henüz kendisine bir kulüp bulamadı.
Webaslan.com
Başkan Ünal Aysal daha önce yaptığı bir açıklamada düşünülen forvet transferi için "Pastanın üstündeki çilek" benzetmesi yapmıştı.
Galatasaray özellikle bir sol bek, bir de orta sahaya takviye ararken, sürpriz bir karar alınabilir ve başka transfer yapılmayabilir. Şu ana dek Umut, Amrabat, Burak, Dany ve Hamit’i alan Sarı-Kırmızılılar toplamda 54 milyon euroyu bulan bir masraf yapmıştı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transferde kararların teknik heyetten geçtiğini vurguladı.
Başkan Aysal, "Transferde yeterli olup olmadığımız konusunda son sözü teknik direktörümüz Fatih Terim söyleyecek. Önümüzde üç hazırlık maçı var. Bu maçların ardından son durumumuz daha iyi ortaya çıkar" dedi ve transfer taarruzunun durup durmamasının Terim’e bağlı olduğunu ifade etti.
GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Sezon açılışını büyük bir heyecanla beklediğini de ifade eden Aysal, "Galatasaray'ı güzel günler bekliyor. Hep dediğimiz gibi önceliğimiz Avrupa'da başarıdır. Bu sezon taraftarlarımıza Avrupa'da başarı keyfini yaşatmayı istiyoruz" ifadesini kullandı.
ÇİLEK İÇİN BENDTNER İDDİALARI GÜNDEMDE
%%EMBEDVIDEO_4819%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İspanya'da Arda Güler için büyük övgü

Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!























