Belhanda ve Feghouli'den yanıt!
Galatasaray'ın yüksek bonservislerle Körfez ülkelerine satmak istediği Feghouli ve Belhanda kulübe haber gönderdi, "Gitmek gibi bir niyetimiz yok" dedi. İki yıldızın bu tutumu yönetimin tüm planlarını alt üst etti.
Milliyet

Galatasaray'ın 4 yıl önce Basel'den 400 bin euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Endoğan Adili yine gündem oldu.
Sarı-kırmızılı takımda şimdiye kadar 1 dakika bile oynamadan yıllık 250 bin euro alan 23 yaşındaki futbolcu bir kez daha takımdan ayrılmayı kabul etmedi.
Sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı, "Bonservisini verelim, sözleşmeni fesh edelim" teklifini kabul etmeyen Endoğan Adili'nin "Uzun süredir futbol oynamıyorum. Bana yıllık 2 bin euro vermezler. 1 sene daha burada kalırım" dediği bildirildi.
Bu gelişme üzerine Endoğan Adili'nin kalmasına karar verildi. 23 yaşındaki futbolcu U21 Takımı ile antrenmana çıkarak bu yıl 1.4 milyon lira alacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fortuna Düsseldorf, İsrailli oyuncuyu reddetti!

Liverpool'dan Lyon'a: Tyler Morton

Arda Güler, İspanya'da manşette yer aldı!

Samatta Le Havre'ye transfer oldu!

Manchester United'dan Sesko için dev teklif!

'Serbest kalan' Thomas Partey'in yeni durağı Villarreal!

Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!
