Aslan'a feda olsun
Galatasaray'da yıldızlar da taşın altına ellerini koydular. Johan Elmander-Albert Riera ve Selçuk İnan- Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena'da üç yıllığına loca satın aldı.
Sabah
Cim-Bom geçen sezon şampiyonluk ipini önde göğüslerken, ligin ilk haftalarında 3000. golü kimin atacağı büyük merakla konusuydu. 2 Ekim 2011'de Ankaragücü deplasmanına giden sarı-kırmızılılarda, evdeki hesap çarşıya uymuyor, bu anlamlı gol, sarı-lacivertli takımın oyuncusu tarafından kendi kalesine atılıyordu.
1959'dan bu yana Süper Lig'de 1000. gol 1979'da Turgay İnan tarafından atılıyor, 2000. golü ise 22 Kasım 1996'da oynanan Zeytinburnu maçında Hakan Ünsal kaydediyordu. 3000. gol için çeşitli hazırlıklar yapılmış, o dönem iletişimden sorumlu olan Sedat Doğan konuyla yakından ilgilenmişti.
Ancak heyecanla beklenen golü Rajnoch'un kendi kalesine atması ve formasının renginin de sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe ile aynı olması yöneticileri kara kara düşündürdü. Yönetici Sedat Doğan işin içinden çıkamadı, sarı-kırmızılılarda 3001. golü atan Kazım'ın formasının müzede sergilenmesi görüşü ağırlık kazandı. Fakat Galatasaray'dan sorunlu bir şekilde ayrılan ve geçen yıl devre arasında Olympiakos'a kiralanan Kazım isminde de uzlaşı sağlanmadı. Sonuçta Galatasaray için bu değerli golün anlam kazanması ve ölümsüzleşmesi için düşünülen forma organizasyonu gerçekleşmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"



























