'Anlaşıldı' iddiası!
Galatasaray'ın bir numaralı gündem maddesi Wesley Sneijder ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.
Galatasaray, Wesley Sneijder'in transferinde artık geri sayıma başladı! Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Refik Arkan'ın "Sneijder kararını bugün - 14 Ocak - verecek" açıklaması Inter Başkanı Moratti'ye de soruldu.
Arkan'ın açıklamalarını değerlendiren Moratti, Sneijder'in kararını bugün içerisinde vermesi gerektiğini ifade etti. Sneijder'in kararını beklediklerini ifade eden Moratti, "Sneijder, artık profesyonel olarak bugün içerisinde olumlu ya da olumsuz bir karar vermeli" dedi. Ancak Moratti'nin bu açıklamlarının ardından Sneijder cephesinden yine bir ses çıkmadı.
Inter Başkanı Moratti daha önce de yaptığı açıklamada, Sneijder'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardıklatını ve kararın artık Hollandalı futbolcuda olduğunu dile getirmişti.
Galatasaray ile Inter arasında yapılan ön protokol 15 Ocak'ta sona eriyor. İki kulüp arasında yapılan protokolde, "15 Ocak 2013'e kadar Galatasaray'ın isteği olmadan futbolcu başka bir kulüba satılamaz veya kiralık olarak verilemez" maddesi vardı.
İşte Refik Arkan'ın o açıklamaları, tıklayın...

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi

Manchester United'dan 45 milyon euroluk transfer: Ederson

Arsenal taraftarından Gabriel'e dev jest!

Real Madrid'de mutlu son: Denzel Dumfries

Acun Ilıcalı'dan Türkiye ve transfer yanıtı

Milan'dan Arne Slot hamlesi! İlk görüşme olumlu

Kenan Yıldız'dan Juventus itirafı: "Bu bir güven meselesiydi"

Real Madrid'e bedava transfer: Konate

Liverpool'un yeni teknik direktörü Iraola!

Real Madrid, Courtois'in halefini buldu: Ewen Jaouen




























