Zlatan: "Sahaya çıktığımda aslana dönüşüyorum"
Manchester United'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic, karakteriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Jose Mourinho ile beraber bu sezon Manchester United'ın yolunan tutan Zlatan Ibrahimovic Sky Sports'a samimi açıklamalarda bulundu.
"Dünya Kupası'nda ben yoksam izlenecek bir şey yok." ve "En iyi olduğumu bilmek için Ballon d'or'u kazanmaya ihtiyacım" gibi sözlerin sahibi olan İbrahimovic kibirli biri olmadığını belirtti.
Normal bir insan olduğunu söyleyen 34 yaşındaki futbolcu, "İnsanların kafasında 'kötü çocuk' olduğum imajı var ama öyle değil. Ben ailesine düşkün biriyim. Aileme hep sahip çıkarım. Sahaya çıktığımda ise aslana dönüşüyorum. Aradaki büyük fark bu" ifadelerini kullandı.
KİBİRLİ DEĞİLİM
İnsanların düşündüğü gibi kibirli biri olmadığını da belirten İbrahimovic, "Kibirli biri olduğumu düşünmüyorum. Kendime güveniyor ve inanıyorum. Bu kibirli olmak değil. Bu, insanın kendi içindeki güce inanması. Bir vizyonum var istediklerimi ulaşmak için her şeyi yapar, çok çalışırım." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

























