Ten Hag iki oyuncusunun biletini kesti
Manchester United teknik direktörü Erik Ten Hag, performanslarını yeterli bulmadığı Sofyan Amrabat ve Mason Mount ile yolların ayrılmasını istedi.
Manchester United'da alınan sonuçlarla eleştirilen hedefi haline gelen Erik Ten Hag, takımda radikal bir karar aldı.
Guardian'ın haberine göre; Hollandalı çalıştırıcı, Sofyan Amrabat ve Mason Mount ile devre arasında yolların ayrılmasını istedi.
Ten Hag'ın bu iki oyuncunun performansını yetersiz bulduğu ve bu pozisyonlara yeni bir transfer arayışında olduğu belirtildi.
SOFYAN AMRABAT
Manchester United'a sezon başında kiralık transfer olan Amrabat, bu sezon çoğu maça zorunluluk nedeniyle sol bek pozisyonunda görev yapmıştı. Faslı oyuncu, 12 karşılaşmaya çıkarken gol ve asist katkısı yapamadı.
MASON MOUNT
Amrabat gibi sezon başında transfer olan bir diğer oyuncu Mason Mount da hocasının gözüne giremedi. İngiliz oyuncu, bu sezon 12 karşılaşmada süre alırken sadece 1 asist yapabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea: "Garnacho'yu ister misiniz?"

Randal Kolo Muani, Juventus'u istiyor!

Real Madrid, Rüdiger'i takımda tutuyor

Josko Gvardiol'dan Barcelona yanıtı

Ibrahima Konate'den Liverpool'a veda

Francisco Conceiçao: "Dünyanın en iyilerinden biriyim"

Mbappe, 15 golle sezonun takımında yok!

Aurelien Tchouameni'den Valverde için açıklama!

Sir Alex Ferguson'dan Arsenal'i kızdıracak mesaj!

Zeki Çelik, Galatasaray'ın teklifini geri çevirdi
























