Nijerya'nın hocasından ortalığı karıştıran iddia!
Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle, Polonya ve Portekiz ile oynayacakları hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmayan Victor Osimhen'le ilgili olay bir açıklama yaptı.
Nijerya Milli Takımı, Polonya ve Portekiz'le hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşmalar öncesi milli takım teknik direktörü Eric Chelle, önemli açıklamalarda bulundu.
Chelle düzenlenen basın toplantısında Ademola Lookman ve Victor Osimhen'in kadroda yer almama nedenlerini açıkladı.
"OSIMHEN KULÜP DEĞİŞTİREBİLİR"
Tecrübeli teknik adam, "Polonya ve Portekiz olmak üzere iki maçımız var ve bazı oyuncuların vizesi olmadığı için çok sorun yaşıyorum. En önemlisi de iki oyuncudan mahrum kalacağız, Osimhen ve Lookman. Çünkü Victor Osimhen muhtemelen kulüp değiştirecek. Evinde kalmasını tercih ediyoruz, çünkü oynarsa yüzde 100'ünü veremeyebilir, bu iyi olmaz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marquinhos: "Bize yolu gösteren bir teknik direktörümüz var"

Joao Neves: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hak ettik"

Nuno Mendes: "Bence bu takım ruhu sayesinde oldu"

Vitinha: "Biz dünyadaki en iyi takımız!"

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

PSG, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı


























