Konyaspor'a karşı 'kanatlar' yok
Türkiye Kupası'nda görülen kırmızı kartların etkisi sonucu Konyaspor maçında hem Yasin hem Bruma forma giyemeyecek.
Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tuzlaspor karşılaşması Galatasaray’a ağır darbe vurdu.
Süper Lig’de 2. yarının ilk haftasında Atiker Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan sarıkırmızılı takımda, Bruma’dan sonra Yasin Öztekin’in de cezalı duruma düşmesi tüm planları bozdu.
Cim-Bom zorlu müsabakaya sarı kart cezalısı Bruma ve kupada kırmızı kart gören Yasin’den yoksun çıkacağı için adeta kanatsız kaldı. Tuzla maçında kırmızı kart gören bir diğer isim Chedjou da Konya’da görev yapamayacak.
Goller yerlilerden
Galatasaray’da geride kalan 16 haftada en skorer oyuncular Eren Derdiyok ve Yasin Öztekin oldu. Sezonun ilk bölümünde 30 gol atan CimBom’da bu ikili yedişer kez fileleri havalandırdı.
İsviçre forması da giyen Eren sezona hızlı girip ilk 5 maçta 5 gol atsa da sonrasında bir suskunluk evresine girdi. Yasin Öztekin, Süper Lig’de kariyer rekoru kırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"


























